gheengiena

Tuesday, May 24, 2011

kenapa aku perlu nampak bende-bende yang menyakitkan hati ni !!!!!!!

haish .. pelik pelik pelik.. nape la malang sungguh naseb ! bukan sekali , bukan dua kali , tapi dah banyak kali ! urmm.. boleh pulak kan macam tu.. memang x patut ! kalau la aku crite, bukan aku je yang rase bende ni x patut jadi , tapi mungkin orang yang kat luar pon akan fikir sebegitu rupa jugak ! oppsss , im sorry sebab mmg x boleh sebut kat entry ni ! nanti ade orang terasa pulak ! ~~ haishh 

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (ibarat kate nabil : lagi banyak R tu lagi marah kan..) kalau boleh nak sampai habes page nak buat R die tu.. tp korang pulak yang akan naek menyampah kan ..

benci benci benci laakenapa mesti cakap bende tu .. kenapa perlu mesra macam tu ... KENAPA ??????? ~~

mood : BENGANG + MARAH + SAKIT HATI TAHAP GABAN !  korang boleh rase perasaan ni ? bolehh ? kalau boleh bagus laaaa .. huhhhhhhhh >.<

7 comments:

  1. marah itu normal k..
    sabar ye ^^

    ReplyDelete
  2. yee , memang la normal kan.. tapi kalau nak pike balik .. bende yang berlaku tu yang x normal ! pelik ~

    ReplyDelete
  3. cungkil je biji mata tu..baru bnda pelik,aneh dan sebgainya x nampak..haaaaa

    ReplyDelete
  4. urmm .. mohd ridhuan : ye la, ngah saba la ni..

    ibnu : hehe :) tu bukn pelik dah.. tu buang tebiat !!

    ReplyDelete
  5. heh!
    ta paham la entry nie..
    terkial kial cari maksud..
    apa yg nampak,apa yg ta nampak?

    ReplyDelete