gheengiena

Wednesday, June 8, 2011

kenapa semua orang nak aim si ADINDA EVANS ni ?

Assalammualikum...

mesti dah ramai blogger yang buat entry pasal budak setahun jagung ni kan .. ramai jugak la yang kasi ulasan , pandangan dorang tu kat budak ni .. tapi entry aku kali ni bukan nak kasi pendapat pasal ADINDA ni , sebab aku x berani nak cerita ape2 pasal hal peribadi die sendiri .. walaupun die dah mengaibkan diri die sendri..dan aku jugak x nak mengaibkan diri die .. haihhh .. tapi nak cakap sikit la kan.. tentang crite yang paling hangat di abad ini .. kenapa semua orang nak aim budak yang baru berumur 15 tahun ni..yang aku maksudkan disini ialah si ADINDA EVANS , a.k.a DATEN MILANO n her real name is NADIA ELLIZA.. what a great name yeah !




 tapi , berbalik kepada topik la kan.. kenapa ?? kenapa semua orang nak tuju benor n nak aim habis habisan dekat die even though mmg silap die ..   ya ALLAH .. setahun jagung la die tuu.. mungkin die x arif lg hal2 dunia ni kan.. mungkin jugak x berapa nak pandai membandingkan mane baik dan mane yang buruk .. tapi tu x bermaksud public can simply kutuk , maki hamun , caci die sesuka hati.. die pon ade perasaan ..

actually , aku jugak ade g stalk die punye fb and die blog.. dekat fb tu yang x tahan .. sebelum die disable all the comments.. pelbagai jenis tomahan yang dilemparkan dekat si daten ni ! x kecian ke kat die ... siap nak kutuk RUPA die .. ape kejadahnye tu .. rupa die x de kene mengena dengan attitude die .. kan x patut tu..

memang betul die yang mulakan semua hal ni ! memang die jugak yang menempah maut untuk diri die sendri .. tapi ibarat kate pakar2 yang kat luar tu la.."  NOBODY PERFECT !! " so , what the best here is kite just doakan die agar die dapat kembali ke pangkal jalan n sedar dengan kesilapan die tu.. and lagi 1, aku rase mmg patut pon si ADINDA tu private or disable all the comments .. so that , xde la tambah dosa orang laen g maki hamun die kan.. asek kene maki je.. sape x bengang n melenting kan.. orang kate KALAU API LAWAN DENGAN API , MAKIN MEMBARA LA KAN ! so , baik kite curah api itu dengan air , supaya ia sejuk dan tenteram.... :)

yang paling last ialah.." jangan la kita mudah membuka mengaibkan diri sendiri untuk menunjuk2 kehebatan kite sebab sedangkan Allah pon menjaga aib kite ..."

5 comments:

  1. hmm..rsenye adindan evans tu sje nak naikkan traffic + backlink je baru dia buat kenyataan mcm tu..buktinya traffic ke blog dia dah naik mendadak dh macam traffic facebook.com dah...teknik yg berkesankan?..follower dari 100 dh jadi 1000 dalam masa 30 minit je.

    cara termantap naikkan traffic

    ReplyDelete
  2. http://milanomonstaa.blogspot.com/
    ni blog die.. but , post psal yang sensasi tu dah lame kene delete..

    @zoul : mungkin laa.. tapi x mungkin la.. sebab post tu tahun lepas.. tp nape sekarang baru nak melongjak traffic die.. x mungkin kan..

    ReplyDelete
  3. hai..dtg cni n folow..jom folow saye..

    ReplyDelete